Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PSD Grafiki do ZAPOWIEDZI - By Agron

Antharis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.... Kilku minutowa praca dla forumowiczów. :)

SS:

54270295654637436543.png

DOWNLOAD:

http://www54.zippyshare.com/v/94691502/file.html

SKAN:

94579632424711662978.png

Róbcie z tym co chcecie... :P Mi się to nie przyda. Jeżeli ktoś to używa, to prosiłbym na samym końcu dopisać coś typu: "Grafika by Agron" .. Myślę, że to niewiele prawda ?

PS. Te cztery wystawiające na górze "kły" można z łatwością usunąć ! Moim zdaniem ładniej to wygląda bez nich, lecz umieściłem plik z nimi... może komuś tak lepiej się widzi. :)

Opublikowano

tak jak up :P szału nie robi :P

niepotrzebny tam ten cień na górze :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Tak wiem ze to nic takiego.. Jak napisalem wyzej. Kilku minutowa praca, dla serwerow hamachi. :) Taka mala odmiennosc aby byla jak ktos by chcial :) Dobrych prac przeciez bym nie udostepnial tutaj w psd prawda? :D

Opublikowano

Wstawiłem pierwszy na mpc grafikę do zapowiedzi i nagle każdy " pro " grafik teraz wrzuca swoje prace.
Conajmniej było by wszystko ok gdyby te prace były dobre , a tu tylko shape nałożony z gotowym stylem ..
Boże co się dzieje z tymi człekami :O
Według mnie nabijane postów beznadziejnymi tematami nie ma sensu , bez urazy ale jak już coś robisz to postaraj się i dodaj kilka rzeczy a nie jedną ..

57650800702838058299.png

Opublikowano

Wstawiłem pierwszy na mpc grafikę do zapowiedzi i nagle każdy " pro " grafik teraz wrzuca swoje prace.

Conajmniej było by wszystko ok gdyby te prace były dobre , a tu tylko shape nałożony z gotowym stylem ..

Boże co się dzieje z tymi człekami :O

Według mnie nabijane postów beznadziejnymi tematami nie ma sensu , bez urazy ale jak już coś robisz to postaraj się i dodaj kilka rzeczy a nie jedną ..

Na te forum NIGDY, ale to NIGDY nie zrobie nic dobrego. Dlaczego ? Bo tu same noobki. Proste prawda ? Ty jeden z nich, czlowiek 5min poswiecil dla ludzi ktorzy nie umieja takiego czegos zrobic aby mieli na hamaki, a ten cie tu bedzie opier.dalal... Juz teraz wiesz dlaczego nikt tu nic dobrego nie wstawia. Jeden glupi sie znalazl ktory twierdzi ze wstawil cos "dobrego" (TY) . haha ! ;>

Z gotowym stylem ? No oczywiscie.. Po co mam sie bawic w nowe style skoro mialem juz jeden zrobiony ? ;o

PS. nie widze w twoich tematach zadnej grafiki opublikowanej.

Opublikowano

Noobki człowieku ?

Musisz jednak się pochlastać chyba

pjbo.jpg

Jakoś nie bardzo jest to do prezentacji... Po za tym tutaj również szału nie ma wgl. Wręcz banalnie prosta praca...

Zreszta to nie temat do wymadrzania sie. Zrobilem to dla ludzi ktorzy chca zrobic na swojego hamaka prezke i tyle. Jednym sie przyda drugim nie. Lepiej poswiecic 5min na cos i udostepnic to niz trzymac dla siebie jak mi sie takie cos wgl nie przyda... :)

Opublikowano

@Aronto

Chłoptasiu, jak jesteś taki pro to czemu siedzisz na MPCForum i się marnujesz? Wypier***.

Noobki człowieku ?
Musisz jednak się pochlastać chyba
pjbo.jpg

Nie szpanuj mi jakimś ekranem logowania. Takie coś to chwila roboty... Może pokazałbyś ten Wasz "sławny" system wyboru postaci.., chociaż ups fail. Parima już nie ma ;__;

Jak jesteś faktycznie taki dobry, to opublikuj coś.... "dobrego".. ( Szczególnie na mpc, gdzie wszyscy Cię hejtują, bluzgają, albo mówią że było już na e*pvp.)

@btw.

Masz tutaj coś od Agrona, jak uważasz, że to co robi jest słabe. Opublikuj coś podobnego i wróć się wymądrzać.

propsy.

@Agron

Beka z typa :D Wstawiłeś na mpc malutką pracę dla ludzi, którym się to przyda, temat odwiedza "pr0el0 grafik" i leci hejt, że co to wgl jest... hehe MpcForum style.

@aw

Pobrałem. Jak na 5 minut roboty całkiem całkiem :)

Opublikowano

Ale ja nie miałem kolego zamiaru Cię hejtować :)
Tylko że zakładnie takiego tematu , dla jednej belki którą się robi hm 3/4 minuty jest bez sensu ,,

57650800702838058299.png

Opublikowano

Ale ja nie miałem kolego zamiaru Cię hejtować :)

Tylko że zakładnie takiego tematu , dla jednej belki którą się robi hm 3/4 minuty jest bez sensu ,,

Dla cb owszem, bo w kazdej chwili mozesz sobie taka zrobic. Ale ktos kto nie potrafi wgl sie obslugiwac photoshopem to jes mi za taki temat wdzieczny. Warto czasami pomyslec o innych, nawet o tych najmlodszych jak i o tych ktorzy po prostu nie maja wystarczajaca wiedze na temat grafiki aby takie cos zrobic. Koniec tematu. Chyba ci juz wszystko wyjasnilem.

Opublikowano

Spoko dla dzieciaków owszem , ale wysil się i wstaw kilka prac w jednym temacie a nie jeden stock i tyle ..
Nie róbmy spamu , umiejętności masz więc nie ma co dyskutować pozdrawiam

57650800702838058299.png

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...